A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop kötőanyagok

BASE JUBILEUM 50

Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült tejes fagylaltok készítéséhez. Kellemes állag és tejszínes aroma, íz. Szép konzisztencia, jelentős sovány tejpor tartalom.
Adagolás: 50 g + 230 g kristálycukor + 1 l tej  |  12,5 kg papírzsák

TRIFRUTTA 50

Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült gyümölcs fagylaltok, sorbet-ek készítésére.
Adagolás: 50 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

TRIBELLA 100

Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült tejes alapú fagylalthoz.
Adagolás: 100 g TRIBELLA 100 + 240 g cukor + 1 liter tej  |  2,5 kg PE-tasak

TRIPASTO 50

Meleg eljárással készült tejes fagylaltok kötőanyaga.
Adagolás: 50 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

TRIRAPIDO 50

Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült tejes fagylaltokhoz.
Adagolás: 50 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

EXPRESS TEJFAGYLALT ALAPPOR

Alappor hideg és meleg eljárással készült tejes fagylaltokhoz.
Adagolás: 1,1 kg alappor + 2,6 l víz  |  1,1 kg PE-tasak   |  12,5 kg PE-tasak