A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop Variegátók

17 bejegyzés
Oldal [1 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra

AMARÉNA

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

AMARÉNA (darabos)

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

BODZA

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

COOKIES

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

EPER

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

ERDEI GYÜMÖLCS

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

ESPRESSO

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

FAHÉJ

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

KARAMELL

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

LIME

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon
17 bejegyzés
Oldal [1 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra