navigáció átugrása
A természetből a legjobbat
Weboldalunk
A webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. További információkat
"Adatvédelmi nyilatkozatunkban"
talál.
Tovább
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban
Magyarország
WORLDWIDE
Asia-Pacific
Belgium
Brasil
Česká Republika
Danmark
Deutschland
España
France
Hrvatska
Italia
Nederland
Österreich
Polska
Россия
Portugal
România
Slovensko
Srbija
Türkiye
United Kingdom/Ireland
USA/Canada
中文
RÓLUNK
Rólunk
Az IREKS-STAMAG Kft. története
Az IREKS története
Filozófia
IREKS a világban
Kapcsolat
Megközelítés
TERMÉKEK
Termékek
Maláták, kovászok
Sütőszerek
A sütemények világa
33 DREIDOPPEL termékek
GELATOP Fagylalt alapanyagok
Tanúsított Bio-minőség
Magvas, tönkölyös, lifestyle & snack termékek
Gluténmentes termékek
Formaleválasztók
Lékötő és ízesítő anyagok
Felületkezelő- és fényesítőanyagok
RENDELÉS
Rendelés
MINŐSÉG
Minőség
Minőségpolitikája és élelmiszer biztonsági rendszere
Alapanyagbiztonság
Hightech - termelés
RSPO-Tanúsítvány
HACCP-rendszer
ISO 9001-Tanúsítvány
FSSC-Tanúsítvány
SZOLGÁLTATÁSOK
Szolgáltatások
IREKS Vevőközpont
Erős szaktanácsadói háttér
Partnercégeink a világban
Képzések és tréningek
Sokrétű támogatás
Cégvezetés IREKS-STAMAG Kft.
Pék területi képviselők, szaktanácsadók
Cukrász területi képviselők, szaktanácsadók
Partnereink IREKS-STAMAG Kft.
Gasztro szaktanácsadás
Webináriumok
Feliratkozás IREKS Hírlevélre
ÚJDONSÁGOK
Hírek, aktualitások
IREKS TOP PEPPER & CHILLI
SCHAUMTRAUM
Mondo Lievito Madre
VITD
Év Fagylaltja 2022
GELATOP 2022 Fagylalt újdonságok
Les Petits de Madlin
IREKS MÁK- ÉS DIÓTÖLTELÉKEK
Termékújdonságok & új koncepciók
12 Epres desszert
GELATOP Gyerekfagyik
Táplálkozási trend: Egészségtudatosság
Táplálkozási trend: Kevesebb cukor
IREKS PIZZALISZT
Cukrászpaszta Pisztácia 100
Ízek, színek, illatok
Az IFS – t felváltja az FSSC
Hogyan optimalizáljuk a termékkínálatunkat?
Sajttorta alappor
Abendbrot kenyér
KERESÉS
Magyarul
TERMÉKEK
GELATOP Fagylalt alapanyagok
Gelatop kötőanyagok
TERMÉKEK
Termékek
Maláták, kovászok
Sütőszerek
A sütemények világa
33 DREIDOPPEL termékek
GELATOP Fagylalt alapanyagok
Gelatop kötőanyagok
Gelatop habosítóanyag
Gelatop aromaporok
Gelatop fagylaltpaszták
Gelatop Öntetek
Gelatop Kit Készletek
Gelatop Variegátók
Fagylaltporok
Tanúsított Bio-minőség
Magvas, tönkölyös, lifestyle & snack termékek
Gluténmentes termékek
Formaleválasztók
Lékötő és ízesítő anyagok
Felületkezelő- és fényesítőanyagok
blokkolásmentes verzió betöltése
összes link aláhuzása
Nyomtatási kép
Fagylalt alapanyagok:
Gelatop kötőanyagok
TRIFRUTTA 50
Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült gyümölcs fagylaltok, sorbet-ek készítésére.
Adagolás: 50 g : 1 liter | 2,5 kg PE-tasak
TRIBELLA 100
Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült tejes alapú fagylalthoz.
Adagolás: 100 g TRIBELLA 100 + 240 g cukor + 1 liter tej | 2,5 kg PE-tasak
TRIPASTO 50
Meleg eljárással készült tejes fagylaltok kötőanyaga.
Adagolás: 50 g : 1 liter | 2,5 kg PE-tasak
TRIRAPIDO 50
Kötőanyag hideg és meleg eljárással készült tejes fagylaltokhoz.
Adagolás: 50 g : 1 liter | 2,5 kg PE-tasak
EXPRESS TEJFAGYLALT ALAPPOR
Alappor hideg és meleg eljárással készült tejes fagylaltokhoz.
Adagolás: 1,1 kg alappor + 2,6 l víz | 1,1 kg PE-tasak | 12,5 kg PE-tasak
blokkolásmentes verzió betöltése
összes link aláhuzása
Nyomtatási kép
© Copyright 2023 by IREKS GmbH
Home
Kapcsolat
Adatvédelem
Impresszum