A természetből a legjobbat
A biztonság
belülről fakad
Magyarul> MINŐSÉG> Minőségpolitikája és élelmiszer biztonsági rendszere

Az IREKS - csoport minőségpolitikája és élelmiszer biztonsági rendszere

Az IREKS minőségpolitikája és élelmiszer biztonsági rendszere a vállalat egészét átfonja – a termékfejlesztéstől kezdve az értékesítésig. A minőség részünkről akkor fejeződik be, amikor felhasználóink a termékeinket feldolgozták és teljes körűen elégedettek az áruval és teljesítményünkkel.

Az IREKS minőséget gyárt

Minőségpolitikánk és élelmiszer biztonsági rendszerünk ezen az egyszerű megállapításon nyugszik. Felhasználóink nevünket, márkatermékeinket, és szaktanácsadásunkat a minőség fogalmához kötik.

A minőség a vásárlók igénye

Minőség alatt a felhasználói igények teljes körű kielégítését értjük. Csak az ő igényeik maximális figyelembevételével érhetjük el azt a minőséget, amit elvárnak tőlünk.

Tudjuk, hogy nagy a felelősségünk vásárlóink irányában. Ezért áll nálunk a biztonságos élelmiszergyártás és takarmányelőállítás, valamint a vonatkozó törvények betartása az első helyen.

Az elégedett vásárló döntő versenyelőnyt jelent és biztosítja a vállalkozás jövőjét.

Élelmiszer biztonság és minőség

A minőség szempontjából az élelmiszerek és takarmány gyártásánál lényeges elem a biztonság.

Ezért minden szinten, a beszerzéstől az gyártáson keresztül az értékesítésig szerteágazó, megelőző, a HACCP-elveknek megfelelő rendszereket működtetünk. Ezek a rendszerek a jogi követelményeknek megfelelnek, de nem csupán erre korlátozódnak.

Folyamatos továbbfejlesztésük mellett ebben a témában is fontos számunkra a nyílt kommunikáció. Partnereink számára felmerülő kérdések esetén szívesen rendelkezésre állunk.

A minőséghez minden munkatársra szükség van

A minőséghez mindenki hozzájárul, mert az minden munkahelyen jelen van: nemcsak a gyártás és raktározás területén, hanem az igazgatásban és az értékesítésben is. A minőség csak állandó és kitartó fejlesztéssel javítható. Mindannyiunk feladata minőségünket saját munkájával legjobb tudása szerint fenntartani.

Teljes körű minőség

Minőségirányítási rendszerünk tartalma és célja termékeink minőségének tervezett biztosítása. Valamennyi tevékenységünknek a minőségirányítási rendszerbe való célirányos bevonása biztosítja a minőségi és igényes termékek gyártását. Mindez már a termék fejlesztésénél elkezdődik és alapos körültekintést igényel a beszállítók, valamint az értékes alapanyagok kiválasztásakor, emellett pedig a modern technológiát alkalmazó termelésen túl egy ütőképes értékesítést és logisztikát is magába foglal.

A minőség részünkről akkor fejeződik be, amikor felhasználóink a termékeinket feldolgozták és teljeskörűen elégedettek az áruval és teljesítményünkkel.

Bemutatható minőség

Szeretnénk felhasználóinknak és az érdeklődő szakembereknek bemutatkozni: nyitottak vagyunk a párbeszédre. Minden üzleti partnerünk szívesen látott vendég nálunk és üdvözlünk minden lehetőséget, amikor megmutathatjuk, hogy kik vagyunk és mivel foglalkozunk.