A természetből a legjobbat
A biztonság
belülről fakad
Magyarul> MINŐSÉG> Hightech - termelés

Hightech-gyártás gondoskodik a termékek biztonságáról és a tisztaságról

Az IREKS minőséget gyárt. Cégfilozófiánk vezérelvét a sütőszerek előállításánál is következetesen szem előtt tartjuk. Egy zárt, teljesen automatizált, sarzs-rendszerben működő keverőegység biztosítja a biztonsági előírásoknak való megfelelést a legmagasabb szinten.

A sarzs rendszerben működő egységben az alapanyagok adagolása közvetlenül a sarzs konténerekbe történik. A konténerek a gyártási receptúrának megfelelő útvonalon mozognak, és veszik fel sorra az alapanyagokat. A mennyiségeket beépített mérlegekkel szabályozzák. Elektronikusan vezérelve haladnak a keverő pontokhoz és a kész terméket a zsákoló egységekbe ürítik.

Minden alkatrész, ami a termékkel kapcsolatba kerül, részeire bontható és tisztítható. Ez megakadályozza a nem kívánt keresztszennyezéseket.

A munkafolyamatokat a helyszínre telepített labor felügyeli. A teljes folyamatot bárkóddal biztosítják. A minőséget befolyásoló gyártási szakaszokat a felelős munkatársak saját chipkártyájukkal hagyják jóvá. Így válik minden sarzs maradéktalanul visszakövethetővé egészen az alapanyagok forrásáig a gyártás teljes folyamatán keresztül.

Az új technológiák jövőbe mutatnak, serkentik a hatékonyságot és teljesítik a környezettel szemben támasztott előírásokat. Emellett segítenek azon ígéretünk betartásában, amit nap mint nap vásárlóinknak nyújtunk: a jövőben is megbízható, gazdag, legjobb minőségű termékpaletta vonzó kondíciókkal a sütő - és cukrászüzemek számára.