Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
A természetből a legjobbat
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> Termékújdonságok & új koncepciók

Termékújdonságok & új koncepciók

Új fejlesztéseink, termékeink és új koncepcióink:

 

 

IREKS TOAST & BUNS FRESH

A legtöbb fogyasztó számára a toast kenyér és hamburgerzsemle vásárlásakor egyre fontosabb szempont a termék minősége és selymes, kevésbé morzsálódó, bársonyos bélzete, amely ráadásul hosszú ideig puha is marad. Az IREKS TOAST AND BUNS FRESH egy új fejlesztésű puhító sütőszer toast kenyerek, hamburger zsemlék és hot dog kiflik gyártására. Használatával jelentősen hosszabb frissességet érhetünk el csomagolt és csomagolatlan napi termékekben egyaránt. Kedvezően alacsony adagolású: mindössze 0,5 – 1% lisztsúlyra számítva. A biztonságos, állandó minőséget a jó feldolgozhatóságú és kiemelkedő stabilitású, könnyen formázható tészta garantálja. Hideg technológiákhoz is kitűnően alkalmas, ami biztosítja a rugalmas gyártást és tárolást.

TÖNKÖLYÖS - ROZSOS KRUSTI

Nevet váltott a KRAFTLACKL! TÖNKÖLYÖS - ROZSOS KRUSTI néven kapható mostantól a klasszikus és népszerű IREKS alapanyag rusztikus kenyerek gyártásához, megőrizve a jól bevált tulajdonságokat! A változás a nevet érinti csupán, a Kraftlackl név helyébe lépő új név közvetlenül utal a keverék értékes összetevőire, a Krusti kifejezés pedig a ropogós, erőteljes héjra, küllemre. A minőség és összetétel ugyanaz maradt tehát: rozskovászt tartalmaz, a tönkölymalátaliszt és árpamaláta kivonat adja a tönköly mellett a jellegzetes, rendkívül finom ízt, szaftos bélzetet, rusztikus, karakteres héjszerkezetet. Az új nevet új, modern arculattal és marketinggel támogatjuk, kérjük vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadójával!

 

 

 

 

ARANY 35

Az ARANY 35 egy csökkentett szénhidráttartalmú sárga lenmagos kenyér keverék kenyerek készítéséhez. A felhasználásával készített termék:

  • igazolhatóan csökkentett szénhidráttartalommal bír: labormérési adatokkal igazolva!
  • élelmi rostban gazdag fehérjeforrás
  • nem tartalmaz szóját, bélzete világos, szaftos
  • tartalmazza a kenyér megnevezéshez szükséges sót és kovászt

 

Termékújdonságainkkal és felhasználásukkal kapcsolatos további információkat megtudhat az IREKS Szaktanácsadójától!