A webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. További információkat
"Adatvédelmi nyilatkozatunkban" talál.
HACCP-rendsze: veszélyelemzés és kritikus szabályozási pontok
A "Hazard Analysis and Critical Control Points"- módszer (HACCP) összefoglalja és rögzíti az összes intézkedést a rendszeres és átgondolt minőségellenőrzéshez minden feldolgozási szinten. Ez egy központi kérdés, amit az IREKS-nél kezdettől fogva nagyon komolyan vesszük.
Az IREKS 1996-ban vezette be a sütőszerek feldolgozására vonatkozó HACCP-rendszert.
A HACCP-rendszer egy szisztematikus módszer az élelmiszerek és a felhasználók egészségének biztonsága érdekében a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és felügyelete révén az élelmiszergyártás feldolgozási szakaszaiban.
A veszélyes pontok biológiai (pl. mikroorganizmusok), kémiai (peszticidek, nehézfémek maradványai) vagy fizikai (pl. kő, üveg, egyéb idegentest) természetűek lehetnek. Az IREKS-nél minden egyes folyamatra kockázatelemzést dolgoztunk ki, hogy a termék és így a felhasználó számára a veszélyt kizárhassuk.
A HACCP-rendszer révén dokumentáljuk vásárlóinknak, hogy sütőszereinket a legnagyobb gondossággal gyártjuk és minden tőlünk telhetőt megteszünk a kiemelkedő minőségű és biztonságos élelmiszerek előállítása érdekében.
A webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. További információkat
"Adatvédelmi nyilatkozatunkban" talál.