A természetből a legjobbat
A biztonság
belülről fakad
Magyarul> MINŐSÉG> HACCP-rendszer

HACCP-rendsze:
veszélyelemzés és kritikus szabályozási pontok

A "Hazard Analysis and Critical Control Points"- módszer (HACCP) összefoglalja és rögzíti az összes intézkedést a rendszeres és átgondolt minőségellenőrzéshez minden feldolgozási szinten. Ez egy központi kérdés, amit az IREKS-nél kezdettől fogva nagyon komolyan vesszük.

Az IREKS 1996-ban vezette be a sütőszerek feldolgozására vonatkozó HACCP-rendszert.

A HACCP-rendszer egy szisztematikus módszer az élelmiszerek és a felhasználók egészségének biztonsága érdekében a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és felügyelete révén az élelmiszergyártás feldolgozási szakaszaiban.

A veszélyes pontok biológiai (pl. mikroorganizmusok), kémiai (peszticidek, nehézfémek maradványai) vagy fizikai (pl. kő, üveg, egyéb idegentest) természetűek lehetnek. Az IREKS-nél minden egyes folyamatra kockázatelemzést dolgoztunk ki, hogy a termék és így a felhasználó számára a veszélyt kizárhassuk.

A HACCP-rendszer révén dokumentáljuk vásárlóinknak, hogy sütőszereinket a legnagyobb gondossággal gyártjuk és minden tőlünk telhetőt megteszünk a kiemelkedő minőségű és biztonságos élelmiszerek előállítása érdekében.