A természetből a legjobbat
Szolgáltatásaink - számunkra az igazi partneri viszony megtestesítői
Magyarul> SZOLGÁLTATÁSOK> Képzések és tréningek

Képzések és tréningek:
Így maradhat naprakész

Az IREKS a világ számos pontján létesített bemutatóközpontokat. Itt vásárlóinknak lehetőséget nyújtunk gyakorlatorientált és szakmailag gazdag szemináriumokon és tréningeken való részvételre, így naprakész maradhat és tovovábbgondolhatja saját ötleteit.

Az IREKS nemzetközi bemutatóközpontjai nemcsak termékeink az országokra jellemző pékáruk és cukrásztermékeiben való felhasználását, hanem elsősorban Önt támogatják. Itt kipróbálhatja az új recepteket, kísérletezhet vagy éppen szakmai programjainkon továbbképezheti magát és munkatársait.

Gyakorlatorientált képzéseinket saját szakembereink tartják. A szakmai programot úgy állítják össze, hogy a megszerzett tudásanyag a mindennapi munkában hasznosítható legyen.

A kollégák közti intenzív tapasztalatcsere ösztönző erejű, új gondolatokat generál, lehetőséget nyújt, hogy saját ötleteit továbbfejleszthesse.

Mert nem elég, hogy azt várjuk, más hogyan csinálja, hanem az számít, hogy a saját vállalkozásunkkal kreatív ötletek révén előrébb jussunk, optimalizálva a munkafolyamatokat, és akár új utakon eljutva a vásárlókhoz.

Számtalan pék és cukrász megfordult már nemzetközi bemutató-központjainkban szervezett képzéseinken és termékbemutatóinkon. Önt is köszönthetjük nálunk? Lépjen kapcsolatba szaktanácsadó-jával vagy írjon nekünk.