A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Kiemelkedő ízek kovászok és maláták használatával

A kiemelkedő ízű pékáruk gyártásához kitűnő minőségű természetes komponensekre van szükség, úgymint kovászok és maláták, melyek speciális ízvilága visszaköszön a termékben. Az IREKS saját maga gyártja kovászait és malátáit többéves tapasztalata alapján.

A vásárlók kegyeiért folytatott napi versenyben és az üzem hosszútávú sikere szempontjából különösen fontos a pékáruk aromája és íze. Meglátásunk szerint:

Kovász és maláta használatával a péktermékekben különlegesen jó ízvilág érhető el, mindamellett kiküszöbölhetők az ingadozó alapanyagminőségből vagy éghajlati viszonyokból adódó problémák.

Az IREKS kovászai és malátái por és folyékony állagban is rendelkezésre állnak. Gyártásukkor kiinduló anyagként rozsot, búzát, tönkölyt és árpát használunk.

Felkeltettük érdeklődését? Bátran lépjen kapcsolatba velünk! Szakembereinkkel közösen megtaláljuk Önnek az optimális megoldást.


A legjobb maláta titka