A természetből a legjobbat
A biztonság
belülről fakad
Magyarul> MINŐSÉG> Alapanyagbiztonság

A termékminőség az alapanyagnál kezdődik

Az IREKS-nél az alapanyagokat szigorú ellenőrzésnek vetjük alá. Nyomelemanalitikai laborunkban szuperérzékeny vizsgálati eljárásokkal a legkisebb peszticid és nehézfém jelenléte is kimutatható.

Csak az tud elsőosztályú sütőipari terméket előállítani, aki a gyártáshoz a legjobb alapanyagokat használja. Ezért tartjuk az IREKS-nél felhasznált alapanyagok minőségét és biztonságát ki-emelkedően fontosnak.

Laborunkban minden alapanyagot intenzív és rendszeres minőség ellenőrzésnek vetünk alá. Természetesen ugyanezek a szigorú kritériumok vonatkoznak a nálunk előállított termékekre is.

Ahhoz, hogy ennek a feltételnek megfeleljünk, az IREKS világszerte laboratóriumokat létesített a leányvállalatoknál, a kulmbachi köz-pontban lévő pedig igazán különleges:

A nyomelem analitikai labor. Technikai felszereltsége és kapacitása messze az előírt normák és az ágazatban megszokott mérték felett van. Legmodernebb berendezésekkel és mérési eljárásokkal bármely alapanyagot szuper érzékeny vizsgálatnak vethetnek alá. Itt a legkisebb nehézfém vagy peszticid maradványa is kimutatható, akár olyan káros anyag jelenléte is, amely 1 ezer tonna alapanyagban csupán 1 gramm mennyiségben van jelen.

Így tudjuk alapanyagainkat még gondosabban kiválasztani és a legtisztább természetes anyagot felhasználni - hogy az IREKS-vásárlók teljes biztonsággal dolgozhassanak.