A természetből a legjobbat
Üdvözöljük
az IREKS világában
Magyarul> RÓLUNK> Filozófia

Filozófiánk

Az IREKS filozófiája három pillérre támaszkodik, átfonva mindennapi tevékenységünket: a gondolat és cselekvés folyamatossága, minden területen jelenlévő kompetencia és partneri viszony ápolása.

Folytonosság

Az IREKS-et nyitottság és széles látókör jellemezte több mint másfél évszázados történelme során. Ma piaci pozícióját döntő részben köszönheti innovatív technológiákba és új piaci fejlesztésekbe történt átgondolt beruházásainak.

Vállalkozásunkat és munkatársaink munkáját a hagyomány, de egyben a haladás határozza meg. Mindannyian arra törekszenek, hogy a jó még jobb legyen, új ötletekkel átszőve a sokszínűséget.

A hosszú távon való gondolkodás környezettudatosságot jelent. A jövő generációi csak akkor élhetnek továbbra is harmóniában Földünkkkel, ha arra értékes partnerként tekintünk.

Szakértelem

A szakértelem megléte és annak folyamatos fejlesztése szövi át az IREKS-családot az egész világon.

Szakértelmünk már például a nyersanyagok gondos kiválasztásánánál megmutatkozik, gabonabeszerzéseinknél is ez kerül előtérbe. Szakértelemmel fejlesztünk piacképes termékkoncepciókat és recepteket, kreatív marketingötleteket, és használunk legújabb technológiákat a gyártástól a laboratóriumig. Szolgáltatásaink során szakértelmünk az egyik erősségünk: vásárlóinknak magasan képzett szaktanácsadó csapatunk viseli gondját.

Így fonódik össze minden és így tudjuk vásárlóink elvárásait teljesíteni. Mert 100 % IREKS 100 % minőséget jelent. És 100 % biztonságot a felhasználó számára. Az egész vállalkozásra vonatkozó felelősségünknek tartjuk, hogy ennek megfelelően cselekedjünk.

Partneri viszony

Ötleteink és receptjeink semmit sem érnének vásárlóink nélkül. „Együtt vagyunk erősek!" - ami annyit jelent, hogy partnereinkkel gyakran több évtizede tartó személyes kapcsolatot ápolunk.

Így birkózunk meg közösen a kihívásokkal és adjuk át tudásunkat és tapasztalatunkat generációról generációra. A vállalkozás minden egyes tagja saját pozíciójában tesz hozzá az egészhez és munkájába vetett hitével és lelkesedésével biztosítja, hogy az IREKS - család a jövőben is egy egészen különleges cégcsoport maradjon.