A természetből a legjobbat
Szolgáltatásaink - számunkra az igazi partneri viszony megtestesítői
Magyarul> SZOLGÁLTATÁSOK> Sokrétű támogatás

Sokrétű támogatás: Tőlünk Önnek!

Az IREKS-nél válaszokat és megoldásokat talál bármely sütőipari témában. Különböző területek szakemberei állnak tudásukkal a rendelkezésükre. A marketingtől kezdve, az eladásösztönzésen és receptfejlesztésen keresztül technológiai és élelmiszerbiztonsági témákon át az IREKS az Ön oldalán áll.

Receptfejlesztés

Receptfejlesztőink friss ötleteket nyújtanak egy vonzó és jövedelmező termékpaletta kialakításához - legyen szó nemzetközileg sikeres termékekről, nemzeti pékárukról vagy helyi specialitásokról. Receptbázisunk napról napra növekszik!

Marketing

Professzionálisan kivitelezett reklámanyagokkal és reklámkampánnyal járul hozzá az IREKS az Ön pék- és cukrásztermékei sikeres eladásához. Klasszikus reklámanyagok, mint kenyérszalag, zacskó, terméktáblák és modern display-ek, ill. multimédia megoldások egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.

Vásárok

Az IREKS világszerte számos vásárban kiállít minden évben és áll vonzó termékkoncepciókkal, szakképzett csapattal, friss ötletekkel üzleti partnerei rendelkezésére. Használja ki a vásárok nyújtotta lehetőséget és látogasson ki hozzánk!

Szakkönyvek

Saját szakmai publikációink, pl. „IREKS - ABC" vagy a „Sütőipari technológia kézikönyve" hasznos szakirodalmat jelentenek az üzemek számára.

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba szaktanácsadó-jával vagy írjon nekünk.