A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> Az IFS – t felváltja az FSSC

Az IFS – t felváltja az FSSC

Az IFS rendszer (International Featured Standard) minőségbiztosítási rendszerünk lényeges része volt. Az IFS – rendszert FSSC – szabványra váltjuk, ami nemzetközi szinten egyre nagyobb jelentőséget nyer.

A piac jövőbeni kihívásainak még jobban megfelelve az IREKS 2015-ben FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) tanúsítást szerzett. Az új, független és nemzetközi szabvány az IFS-sel szemben sok előnyt nyújt és támogatja a magas minőségi normák betartását és javítását.

Az FSSC - rendszer továbbfejlesztésében kereskedelmi szakértők mellett a gyártás és élelmiszer ellenőrzés szakemberei is részt vesznek, ezáltal a javítások több nézőpontból lehetségesek. A FSSC-szabványt a GFSI (Global Food Safety Initiative) is elismeri, ennek megfelelően a BRC-Global Standard (British Retail Consortium Global Standard) és az IFS rendszerekkel egyenértékű.

Tanúsítási rendszereink folyamatos fejlesztése bizonyítja, hogy az IREKS elkötelezett a legmagasabb termékminőség és élelmiszer biztonság mellett.