A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban
Magyarul> TERMÉKEK> Egyéb termékek> Lékötő és ízesítő anyagok

Lékötő és ízesítő anyagok

STAMAG LÉKÖTŐ - N

Ízesítés nélküli, kedvező árfekvésű lékötő, gyümölcslevek, lédús gyümölcsök és befőttek levének megkötésére.
Adagolás: Recept szerint  |  5 kg / 12,5 kg papírzsák

TOFÜMA

Túró ízesítő- és kötőanyag. Megköti a túró savóját, így gazdaságosabb lesz a töltelék előállítása, miközben a túrós tölteléknek kellemes vaníliás-citromos ízt kölcsönöz.
Adagolás: 0,30 kg TOFÜMA + 1 kg túróhoz  |  5 kg / 25 kg papírzsák

PIRÍTOTT, SZÁRÍTOTT HAGYMA

Sütőipari termékek ízesítésére.
Adagolás: 5 - 10 %  |  2,5 kg PE-tasak

BECHAMEL ALAPPOR

Alappor sós, leveles ill. kelt tészták ízesítéséhez.
Adagolás: 0,4 kg BECHAMEL + 1 liter víz  |  5 kg PE-tasak   |  12,5 kg papírzsák

STAMAG PIZZA FOND (Pizza szósz alappor)

Gazdagon fűszerezett, süthető, fagyasztható pizzaszósz alappor. Pizzák, csigák, kiflik, töltelékek ízesítéséhez ajánljuk.
Adagolás: 0,25 kg PIZZA FOND + 1 liter vízhez  |  1 kg PE-tasak   |  12,5 kg papírzsák