Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
A természetből a legjobbat
Magyarul
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet
  • A természetből a legjobbat –
    sokszínűség, minőség és élvezet

ÚJDONSÁGAINK

Napsütötte újdonságok, nyárias-egzotikus hangulatok, romantika és egy pici olasz életérzés...

Pályaorientációs programunk

Itt találja a részleteket és információkat a helyszínről és a programról...

Vegán: több mint egy trend!

4 új IREKS alapanyag vegán süteményekhez!

A természetből a legjobbat!

IREKS Termékkatalógus: Sütőszerek, maláták, kovászok, kenyérkeverékek, töltelékek, cukrászati anyagok...

GELATOP Fagylalt

GELATOP fagylaltalapanyagok: kötőanyagok, fagylaltpaszták, variegátók, öntetek, kit-ek...

Cukrászati alapanyagok

Kiváló minőségű, megbízható cukrászati alapanyagok egy sokszínű kínálat kialakításához.

Szaktanácsadóink

Szaktanácsadóink (pékek és cukrászok) rendelkezésükre állnak országszerte!

Social Media felületeink

Receptötletek, felhasználói videók, szakmai programok az IREKS Vevőközpontban, inspirációk és sok minden más! Kövess minket: Facebook és YouTube

IREKS Vevőközpont - Hírek

Tájékoztatás szakmai rendezvényekről, sütőipari felnőttképzésről, egyedi tréningekről.

MÁK és DIÓTÖLTELÉKEK

IREKS Mák- és diótöltelékek: Minőség, megbízhatóság, kiváló alapanyagok

Mella Filling Gyümölcstöltelékek

Ismerje meg gyümölcstöltelékeinket: ízek, gyümölcstartalmak, kiszerelések, felhasználói előnyök...

SCHAUMTRAUM

Ne bajlódjon a cukorszirupfőzéssel! Így is lehet tartósan stabil és finom fehérjehabot készíteni...