-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
-
A természetből a legjobbat – sokszínűség, minőség és élvezet
ÚJDONSÁGAINKNapsütötte újdonságok, nyárias-egzotikus hangulatok, romantika és egy pici olasz életérzés... | | Pályaorientációs programunkItt találja a részleteket és információkat a helyszínről és a programról... | | Vegán: több mint egy trend!
4 új IREKS alapanyag vegán süteményekhez! | A természetből a legjobbat!IREKS Termékkatalógus: Sütőszerek, maláták, kovászok, kenyérkeverékek, töltelékek, cukrászati anyagok... | | GELATOP Fagylalt GELATOP fagylaltalapanyagok: kötőanyagok, fagylaltpaszták, variegátók, öntetek, kit-ek... | | Cukrászati alapanyagokKiváló minőségű, megbízható cukrászati alapanyagok egy sokszínű kínálat kialakításához. | SzaktanácsadóinkSzaktanácsadóink (pékek és cukrászok) rendelkezésükre állnak országszerte! | | Social Media felületeink
Receptötletek, felhasználói videók, szakmai programok az IREKS Vevőközpontban, inspirációk és sok minden más! Kövess minket: Facebook és YouTube
| | IREKS Vevőközpont - Hírek Tájékoztatás szakmai rendezvényekről, sütőipari felnőttképzésről, egyedi tréningekről. | MÁK és DIÓTÖLTELÉKEKIREKS Mák- és diótöltelékek: Minőség, megbízhatóság, kiváló alapanyagok | | Mella Filling GyümölcstöltelékekIsmerje meg gyümölcstöltelékeinket: ízek, gyümölcstartalmak, kiszerelések, felhasználói előnyök... | | SCHAUMTRAUMNe bajlódjon a cukorszirupfőzéssel! Így is lehet tartósan stabil és finom fehérjehabot készíteni... |
| | |