A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop aromaporok

BUTTERMILCH

Fagylaltok, krémek készítéséhez használható joghurtos ízű aromapor.
Adagolás: 100 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

CHOCO

Fagylaltok, krémek készítéséhez használható csokis ízű aromapor.
Adagolás: 100 g aromapor : 1 l fagylaltalap  |  2 x 2,5 kg PE-tasak

AROMAPOR JOMIX JOGHURT

Aromapor fagylaltokhoz és krémekhez.
Adagolás: 30 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

AROMAPOR QUACOTTA - TÚRÓ ÍZŰ

Túró ízű aromapor fagylaltokhoz és krémekhez.
Adagolás: 100 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak