A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop fagylaltpaszták

15 bejegyzés
Oldal [1 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra

PIRÍTOTT MANDULA

Elegáns és krémes mandulafagylalt készítéséhez.
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

CHERRY COKE

Fagylaltpaszta fagylaltokhoz és krémekhez a meggy és kóla ízével.
Adagolás: 100 g : 1 liter fagylaltalap (max.: 115 g)  |  3 kg vödör

COOKIES

Fagylaltpaszta tipikus amerikai jellegű cookies fagylalt készítéséhez.
Adagolás: 50 g : 1 liter  |  5 kg vödör

GUMI MACI

Pink szín, fincsi íz - díszítse gumi macival, a gyerekek imádni fogják!
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter  |  3 kg vödör

KÉK DELFIN

Feltűnő kék színének és finom ízének köszönhetően bűbájos gyerekkedvenc.
Adagolás: 50 - 123 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

MARCIPÁN

Marcipán ízű fagylaltpaszta fagylaltokhoz. Elegáns és összetéveszthetetlen marcipán. Különleges és exkluzív kombinációkhoz. A díjnyertes Balatoni randevú fagylalt egyik eredeti alapanyaga.
Adagolás: 60 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

TEJSZÍN ÍZŰ

Fagylaltpaszta a tejszín krémesen gazdag ízével.
Adagolás: 50 - 75 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

VANÍLIA 263

Fagylaltpaszta az elmaradhatatlan klasszikus vanília fagyihoz.
Adagolás: 20 - 83 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör   |  1 kg PE-doboz

ERDEI GYÜMÖLCS

Erdei gyümölcs fagylalt készítéséhez. Igazi gyümölcsforgatag: eper, fekete áfonya, földi szeder, bodza és fekete ribizli.
Adagolás: 40 - 60 g : 1 liter fagylaltalap  |  3 kg vödör

FEKETEERDŐ

Eredeti Feketeerdő cseresznyepálinkát tartalmazó paszta.
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter (max.: 67 g)  |  5 kg vödör
15 bejegyzés
Oldal [1 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra