A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Fagylaltporok

GELATOP TEJBEGRÍZ TEJFAGYLALTPOR

Tejbegríz fagylalt készítéséhez ajánlott fagylaltpor. Hideg eljárással készült tejes fagylalthoz.
Adagolás: 1,2 kg fagylaltpor + 3 l 3,5 %-os tej  |  1,2 kg PE-tasak

GELATOP GÖRÖGDINNYE ÍZŰ FAGYLALTPOR

Fagylaltpor hideg eljárással készült fagylalthoz.
Adagolás: 1,2 kg fagylaltpor + 2,8 l víz  |  1,2 kg PE-tasak

GELATOP PRONTO DARK CHOCOLATE

Csokiimádóknak készíthetünk hideg eljárással egyszerűen és gyorsan krémes csokifagyit. Krémes, stabil állagú fagylalt, intenzív csokoládé íz, jellegzetes sötétbarna szín, gyors és egyszerű elkészítés.
Adagolás: 1 tasak fagylaltpor + 2,6 liter meleg víz  |  1,75 kg PE-tasak

GELATOP PRONTO SÓS KARAMELL

Édes karamell és csipetnyi só egy izgalmas, jeges kombinációban.
Adagolás: 1 tasak fagylaltpor + 3 liter víz  |  1,285 kg PE-tasak

GELATOP ZÖLDALMA ÍZŰ FAGYLALTPOR

Hideg finomság a savanykás gyümölcsök rajongóinak! TIPP: Díszítse, ízesítse HARIBO zöldalmás savanyú almakarika gumicukorral!
Adagolás: 1 tasak fagylaltpor + 2,8 liter víz  |  1,2 kg PE-tasak