A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> FÓKUSZTÉMÁK AZ IREKS HÁZIVÁSÁRON

IREKS HÁZIVÁSÁR    
3 nap | Termékbemutatók | Iskolakezdési akció

A hagyományosan az iskolakezdésre időzített Házivásárt több mint 10 éve rendezzük meg és mutatjuk be kiállító partnereinkkel együtt a piaci újdonságokat, friss tendenciákat és szólítjuk meg az ágazatot foglalkoztató témákat:

A HÁZI VÁSÁR FÓKUSZTÉMÁI

Vásárlói szokások

A pékáru fogyasztása központi szerepet tölt be étkezésünkben, életvitelünkben, ha úgy tetszik olyannyira meghatározó, hogy társadalmi jelentősége van.

Ez fordítva is igaz, minden strukturális változás, társadalmi fejlemény, megatrend, mint digitalizáció, globalizáció, törvényi előírás, a fogyasztói magatartás változások, vagy új életstílusok hatással vannak a fogyasztásra, az étkezési kultúránkra, alakítják az élelmiszerekkel szembeni elvárásokat, a gyártói felelősséget és végső soron a pékáru gyártást is.

Mi befolyásolja a pékáru fogyasztási szokásokat és vásárlást? Milyen trendeket figyelhetünk meg?

2021-ben az IREKS egy globális felmérést készített, amely 25 országból 15.000 fő (fogyasztók) megkérdezésével zajlott társadalmi kérdésekről és a pékáruk fogyasztásával kapcsolatban.

A házivásáron bemutatkozik az IREKS 360 projekt: Az IREKS globális fogyasztói felmérésének eredményei!

 

Kézműves hagyományok

MONDO LIEVITO MADRE: Pékáruk hagyományos szárított Lievito Madre anyakovásszal

Sokak számára ismert tény, hogy az olasz sütési kultúra vitathatatlan és meghatározó összetevője a Lievito Madre. Az enyhe aromájú kovászt, mely utánozhatatlan illat- és ízélményeket biztosít, különösen erős kelesztő erő jellemzi és hagyományosan kenyér, keksz, pizza és kelt tészta készítésére használják.

A házivásáron tovább ismerkedünk a MONDO LIEVITO MADRE termékcsaláddal. Szortimentünkben a kíméletes eljárással porított Lievito Madre különféle összetételekben kapható - tisztán vagy kitűnő cuvée formájában. Speciális csomagolásban értékesítjük a termékeket recept- és marketingtámogatással.

MALÁTA SAJÁT GYÁRTÁSBÓL: A maláta egy természetes anyag, sokrétű felhasználási lehetőségei mellett gondoskodik az egyedi ízekről, optimális tésztafejlődésről, rusztikus küllemről, segíti a pékáru frissentartását, kenyérben, péksüteményben, édes vonalon egyaránt!

 

Fenntartható vállalkozás

Gondolj most a holnapra...

A minőség és a fenntarthatóság két olyan téma, amely szorosan összefügg az IREKS-nél. Mindkét területen az a cél, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat, új célokat tűzzünk ki és már előre gondolkodjunk a jövőre nézve.

A fenntarthatóság számunkra nemcsak ökológiai szempontból fontos, hanem a gazdasági és a társadalmi elkötelezettségünk miatt is:

  • Duális képzési helyként és továbbképzési rendszerünkkel támogatjuk a szakembereket, ezáltal a sütőüzemek jövőjét.
  • Felelős gyártóként a minőség és biztonság áll az első helyen termékelőállítás során.
  • Mindezeken felül pedig nemcsak követjük és betartjuk a jogszabályi változásokat, hanem rendezvényünk során az élelmiszeripari vállalkozásokat is tájékoztatjuk az évet érintő aktualitásokról.

 

Édes ízek világa

A házivásáron bemutatóinkat saját szakembereink mellett az IREKS és DREIDOPPEL kollégák is segítik: Cukrász témában tartanak előadást és látványos bemutatót Pastry Chef kollégáink Tunéziából és Németországból.

  • IREKS Édes pillanatok: desszertötletek, mentes sütemények, édes ízek és formák.
  • A DREIDOPPEL németországi és tunéziai szakembereinek cukrászbemutatója
  • MELLA FILLING Gyümölcstöltelékek: minőségi, sütésálló töltelékek többféle ízben változatos felhasználási lehetőségekkel

 Éttermi alapanyagok

 

 

Értékesítés és marketing

  • Online és eladáshelyi marketing
  • Gazdasági körkép
  • Tájékoztató induló szakbolti értékesítési tréningjeinkről eladók számára