A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> A Házivásár támogatói és szponzorai

A Házivásár támogatói & szponzorai

IREKS GmbH, Kulmbach
Anyavállalatunk kulmbachi központja az IREKS Maláták, Lievito madre és más újdonságok bemutatásához  pékmester és kenyér sommelier szakembert delegál.

DREIDOPPEL /GELATOP
Az 1899 -ben a langenfeldi Németországban alapított vállalkozás aroma, cukrászati – és fagylalt alapanyag gyártással és forgalmazással foglalkozik világszerte. 2004 óta az IREKS cégcsoport tagja. Cukrászmestereik rendezvényeinket rendszeresen személyes jelenlétükkel támogatják, termékbemutatókat, sütemény prezentációkat tartanak.

GLAZIR
Az IREKS cégcsoporthoz tartozó töltelékgyártó vállalkozás prémium minőségben gyárt gyümölcs – és krémtöltelékeket több évtizedes tapasztalattal. Rendezvényünkön széles szortimentjük kerül bemutatásra.

E.ON
Az E.ON cégcsoport az energiahálózatok, megújuló energia mellett egész Európában jelentős erőfeszítéseket tesz a környezettudatos technológiák, így az e-mobilitás elterjedésének támogatásáért. Az E.ON arra törekszik, hogy jobbá tegye Ügyfelei életét és előremutató, komplex, modern és kényelmes elektromobilitási szolgáltatásokat biztosítson számukra, mint például az elektromos autózás élményét és az ehhez kapcsolódó töltési lehetőséget. A házivásárra elektromos haszongépjárműveket és elektromos BMW-t hoztak tesztelésre.

TREK DIRECTION
Trek Direction - az outdoor céges csapatépítő programok professzionális partnere! Eszközparkukból minőségi KTM e-bike-ok, Sup- és outdoor eszközök bérlése és szállítása érhető el. Fő tevékenységük az outdoor élményközpontú, testreszabott programok teljes körű megvalósítása cégeknek, csoportoknak.

SZEMEREY - PLUS
Fuvarozási és Logisztikai Zrt. Egy 100%-ban magyar tulajdonú magánvállalkozás, magyar belföldi és nemzetközi fuvarozással és logisztikával foglalkoznak Jelenlegi flottájuk átlagéletkora 1,5 év. A társaság tulajdonosi és elnöki oldalról is több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, emellett kiemelt szerepet kap a cégnél a lendületesség, rugalmasság, szenvedélyesség, legfejlettebb technológiák és a lehető legbiztonságosabb szolgáltatások. Kiemelt figyelmet fordít a társadalmi és környezettudatossági elvárásokra. Céljuk a megrendelőiket versenyelőnyhöz juttatni, biztonságos, ügyfeleire szabott értékarányos és európai szintű szolgáltatással.

SCHNEIDER
A németországi Schneider sütőipari és cukrászati eszközök gyártója, magyarországi képviselőjük a PILLE HUNGÁRIA ZRT.

VIESSMANN
A Viessmann innovatív hűtési megoldásokat kínál többek között az élelmiszer-kiskereskedelem, az élelmiszeripar számára. Megoldásaik középpontjában az energiahatékonyság és a fenntarthatóság, az egyszerű használat és karbantartási szolgáltatások állnak.

KORONÁS CUKOR / AGRANA
Kávészüneteink támogatója és megédesítője Magyarország legnépszerűbb cukormárkája a Koronás Cukor. Gyártója a Magyar Cukor Zrt., az osztrák AGRANA csoport tagja. A Magyar Cukor Zrt. jelenleg az egyetlen – Kaposváron – működő gyárral rendelkező cukoripari vállalat Magyarországon.

SHOPFORM Belsőépítész és Üzletberendező Kft.
A kecskeméti székhelyű cég komplett szolgáltatást nyújt pékségek, cukrászdák, ABC-k, húsboltok, szállodák, éttermek arculattervezésétől a beépítésig, Sokéves gyártási rendelkeznek, ma már évente 70-100 üzletet adnak át az ország egész területén és külföldön is.

DÜBÖR
Formaleválasztók és kenőolajok gyártója a sütőipar, cukrászat, húsipar, élelmiszerfeldolgozás, éttermek és nagykonyhák számára. Széles szortimentjében 100 % növényi összetételű, allergénmentes, tanúsított termékeket kínál. Magyarországi forgalmazója az IREKS -STAMAG Kft.

Ha kérdése van a Kiállítói és támogatói csomagokkal, lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük kérjen információt   e-mailen.