Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
A természetből a legjobbat
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> Hogyan optimalizáljuk a termékkínálatunkat?

A kínálat alakítása is megoldás lehet

A közelmúltban kialakult helyzet új kihívások elé állítja a sütőipart minden területen, így a termékek terén is.

Mit érdemes gyártani?
Javasolt a hatékonyan gyártható, könnyen beszerezhető és készleten lévő termékeket gyártani, míg háttérbe szorítani a bizonytalan beszerzésű vagy hosszabb átfutási idejű termékeket. Ezzel segítjük a termelést és csökkenthető a kiszolgáló személyzet terhelése.

Ez is a témához kapcsolódik: Hatékony és felelős kommunikációt várnak el a fogyasztók

Csomagolt kenyerek
A megnövekedett fogyasztói igényekre való tekintettel sokan tartós, csomagolt kenyérféleségek gyártását kezdték meg. Ezekhez a kenyerekhez szaktanácsadóink az 3%-os HUNGEPÁN TK3 sütőszerünket javasolják,a hosszú eltarthatóságért és az öregedés késleltetésére.

Rendkívüli kínálat
Megoldás lehet, ha a rendkívüli helyzetre tekintettel rendkívüli kínálatot alakítunk ki olyan termékekből, amire vagy megnőtt jelenleg a kereslet vagy felszabaduló kapacitásaink vannak.

Például a kiszállítással foglalkozó partnereinknél a búzamalátával készülő PIZZA LISZTÜNK vált be, a feltétekhez pedig a STAMAG PIZZA FOND pizzaszósz alappor és sokoldalúan használható QIMIQ tejszínkészítmények.

Az pedig mindenképpen pozitívum, hogy a vevőket is meg tudjuk szólítani az új kínálattal.

Összefoglalva tehát az alapanyagok:

IREKS ABENBDROT Szénhidrátcsökkentett kenyerekhez.
Adagolás: 100%
TELJES KIŐRLÉSŰ KEVERÉK

Teljes kiőrlésű kenyerek készítéséhez.
Adagolás 100 %

DINKELSPITZ Fűszeres-tönkölyös keverék péksütemények előállításához.
Adagolás: 100 %.
KEVERT OMLÓS KEVERÉK Sokoldalú célkeverék, minőségi kevert omlós (zsíros piskóta) és muffin termékek gazdaságos előállításához.
Adagolás: 1 kg keverék + 0,40 kg étolaj + 0,40 l víz.
KEKSZGOLYÓ KEVERÉK Kész keverék kókuszgolyó és keksztekercs előállításához.
Adagolás: 100 %
ÉLESZTŐ NÉLKÜLI KEVERÉK: Sütőipari keverék élesztő nélküli termékek gyártásához.
Adagolás: 10 %
HUNGEPÁN TK 3 Sütőszer direkt tésztavezetéshez tartós, tószt, szendvics, szeletelt és csomagolt kenyerek gyártásához.
Adagolás: 3 %
IREKS PIZZA LISZT Sütőipari keverék pizzatészták előállításához.
Adagolás: 100 %
STAMAG PIZZA FOND Gazdag fűszerezésű pizzaszósz alappor.
Adagolás: 0,25 kg fond + 1 l víz
QIMIQ CLASSIC Állati eredetű, félzsíros tejszínkészítmény, sütéshez, főzéshez, feltétek, krémek, hidegkonyhai készítmények készítéséhez. Minőségmegőrzési ideje: 12 hónap
Adagolás: recept szerint

 

További termékekért kattintson ide: IREKS termékek böngészése

És ami nagyon fontos: FIGYELJÜNK AZ ÁRAZÁSRA!

Nem a túlárazásra buzdítunk! De felelős vállalkozóként az végképp nem megoldás, ha a terméket nyomott áron adjuk, ne sodorjuk magunkat még nehezebb helyzetbe ezáltal!

(A bejegyzéshez felhasználtuk a www.markamonitor.hu írását.)