A közelmúltban kialakult helyzet új kihívások elé állítja a sütőipart minden területen, így a termékek terén is.
Mit érdemes gyártani?
Javasolt a hatékonyan gyártható, könnyen beszerezhető és készleten lévő termékeket gyártani, míg háttérbe szorítani a bizonytalan beszerzésű vagy hosszabb átfutási idejű termékeket. Ezzel segítjük a termelést és csökkenthető a kiszolgáló személyzet terhelése.
Ez is a témához kapcsolódik: Hatékony és felelős kommunikációt várnak el a fogyasztók
Csomagolt kenyerek
A megnövekedett fogyasztói igényekre való tekintettel sokan tartós, csomagolt kenyérféleségek gyártását kezdték meg. Ezekhez a kenyerekhez szaktanácsadóink az 3%-os HUNGEPÁN TK3 sütőszerünket javasolják,a hosszú eltarthatóságért és az öregedés késleltetésére.
Rendkívüli kínálat
Megoldás lehet, ha a rendkívüli helyzetre tekintettel rendkívüli kínálatot alakítunk ki olyan termékekből, amire vagy megnőtt jelenleg a kereslet vagy felszabaduló kapacitásaink vannak.
Például a kiszállítással foglalkozó partnereinknél a búzamalátával készülő PIZZA LISZTÜNK vált be, a feltétekhez pedig a STAMAG PIZZA FOND pizzaszósz alappor és sokoldalúan használható QIMIQ tejszínkészítmények.
Az pedig mindenképpen pozitívum, hogy a vevőket is meg tudjuk szólítani az új kínálattal.
Összefoglalva tehát az alapanyagok:
IREKS ABENBDROT
|
Szénhidrátcsökkentett kenyerekhez.
Adagolás: 100%
|
TELJES KIŐRLÉSŰ KEVERÉK
|
Teljes kiőrlésű kenyerek készítéséhez.
Adagolás 100 %
|
DINKELSPITZ
|
Fűszeres-tönkölyös keverék péksütemények előállításához.
Adagolás: 100 %.
|
KEVERT OMLÓS KEVERÉK
|
Sokoldalú célkeverék, minőségi kevert omlós (zsíros piskóta) és muffin termékek gazdaságos előállításához.
Adagolás: 1 kg keverék + 0,40 kg étolaj + 0,40 l víz.
|
KEKSZGOLYÓ KEVERÉK
|
Kész keverék kókuszgolyó és keksztekercs előállításához.
Adagolás: 100 %
|
ÉLESZTŐ NÉLKÜLI KEVERÉK:
|
Sütőipari keverék élesztő nélküli termékek gyártásához.
Adagolás: 10 %
|
HUNGEPÁN TK 3
|
Sütőszer direkt tésztavezetéshez tartós, tószt, szendvics, szeletelt és csomagolt kenyerek gyártásához.
Adagolás: 3 %
|
IREKS PIZZA LISZT
|
Sütőipari keverék pizzatészták előállításához.
Adagolás: 100 %
|
STAMAG PIZZA FOND
|
Gazdag fűszerezésű pizzaszósz alappor.
Adagolás: 0,25 kg fond + 1 l víz
|
QIMIQ CLASSIC
|
Állati eredetű, félzsíros tejszínkészítmény, sütéshez, főzéshez, feltétek, krémek, hidegkonyhai készítmények készítéséhez. Minőségmegőrzési ideje: 12 hónap
Adagolás: recept szerint
|
További termékekért kattintson ide: IREKS termékek böngészése
És ami nagyon fontos: FIGYELJÜNK AZ ÁRAZÁSRA!
Nem a túlárazásra buzdítunk! De felelős vállalkozóként az végképp nem megoldás, ha a terméket nyomott áron adjuk, ne sodorjuk magunkat még nehezebb helyzetbe ezáltal!
(A bejegyzéshez felhasználtuk a www.markamonitor.hu írását.)