A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Magvas keverékek

MEDITERRÁN KEVERÉK

Világos bélzetű, magas rosttartalmú, négymagvas (sárga len, napraforgó, zab, kukorica) keverék, tengeri sóval és búza kovászporral. Használatával jó gépi megmunkálhatóságú tésztát és nagy térfogatú terméket készíthetünk.
Adagolás: 33 %  |  25 kg papírzsák

KULMBACHER

44 % olajos magvat (napraforgómag, lenmag, szezámmag) és élettanilag jótékony hatású búzakorpát tartalmazó keverék kenyér és péksütemény készítéséhez.
Adagolás: 33 %  |  25 kg papírzsák

KORNLAND KEVERÉK

Sötét magvas keverék rusztikus kenyerek és aprótermékek előállításához.
Adagolás: 33 % a felhasználási javaslat szerint  |  25 kg papírzsák

MALZVITÁL KEVERÉK

Magvas keverék savanyított malátával, kenyér és aprósütemények előállításához.
Adagolás: 33 %  |  25 kg papírzsák

SÖTÉT TÖKMAGOS KEVERÉK

Sütőipari keverék tökmaggal kenyér és aprótermék előállításához.
Adagolás: 33 %  |  25 kg papírzsák