A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Különleges kenyérkeverékek

FÉLBARNA KENYÉR ELŐKEVERÉK

A Magyar Élelmiszerkönyvben szigorúan meghatározott összetétellel előállítható kenyerekhez ajánlott rozsliszt tartalmú előkeverék. Kovász nélküli technológiához használható. Megfelelő százalékban tartalmazza a rozslisztet, sót, savanyítóanyagot és sütőszert. Megkíméli a péket a rozsliszt beszerzésétől.
Adagolás: 8 kg BL-112 + 2 kg FÉLBARNA KENYÉR ELŐKEVERÉK  |  25 kg papírzsák

MAGYAROS BURGONYÁS KEVERÉK

40% feletti burgonyaliszttartalmú keverék burgonyás kenyér, és aprótermék, például burgonyás pogácsa készítéséhez.
Adagolás: 25 %  |  25 kg papírzsák

PANE GUSTO

Különleges sütőipari keverék ciabatta jellegű termékek előállításához. Fagyasztott technológiára is alkalmas.
Adagolás: 20 %  |  25 kg papírzsák

IREKS ARTISANO

A maláta és kovász kombinációjával készült keverék kiválóan alkalmas rusztikus kenyerek gyártására. Puha, mégis könnyen feldolgozható tészta, szaftos, csillogó bélzet, rusztikus héj jellemzi a végterméket.
Adagolás: 8 kg búzaliszt + 2 kg IREKS ARTISANO  |  25 kg papírzsák

MAYS-MIX (kukoricás keverék)

Kukoricás kenyér és aprótermék előállításához ajánlott keverék. Alkalmazása jó tartást és vízfelvevő képességet ad a tésztának, ezáltal a markáns ízű termék több napig friss marad.
Adagolás: 33 %  |  20 kg papírzsák

STAMAG ROZSKENYÉR ELŐKEVERÉK

Magas rozstartalmú, megfelelően savanyított előkeverék, zamatos, hosszan eltartható, a piaci igényeknek megfelelő térfogatú termékek egyszerű és gazdaságos előállításához. A keverék egyenletes minőségű rozstartalma megkíméli a felhasználót a teljes kiőrlésű rozsliszt beszerzésétől, készletezésétől és bemérésétől.
Adagolás: 3 kg búzaliszt + 7 kg ROZSKENYÉR ELŐKEVERÉK  |  25 kg papírzsák

ALPESI ROZSOS KENYÉR KEVERÉK

Nagy térfogatú rozsos kenyerek sütéséhez ajánlott keverék.
Adagolás: 5 kg búzaliszt + 5 kg ALPESI ROZSOS KENYÉR KEVERÉK  |  25 kg papírzsák

JAGDZEIT keverék

Különleges keverék ízletes sütőipari termékek előállításához.
Adagolás: Megadott recept szerint  |  25 kg papírzsák

ROMEO

Keverék mediterrán jellegű kenyerek előállításához, Lievito Madre-val (búzakovásszal), szőlőmagliszttel és olívaolajjal. Ezt javasoljuk hozzá: JULIA TOPPING
Adagolás: 50 %  |  25 kg papírzsák