IREKS PIZZALISZT
Pizza, sőt kenyérlángos, focciaccia és calzone készítésére.
Az IREKS PIZZALISZTTEL készült tészta:
• gond nélkül nyújtható
• kiválóan keleszthető
• nem ragad.
... és az eredmény: - Változatos szortiment.
- Ízletes, trendi, teljes kiőrlésű változatban is!
- Jó szállíthatóság.
- Jó frissesség.
Alap pizza tészta recept:
IREKS PIZZALISZT
|
10,00 kg
|
Étolaj
|
0,50 kg
|
Só
|
0,20 kg
|
Sütőélesztő
|
0,05 kg
|
Víz
|
5,50 l
|
Technológia:
Dagasztási idő
|
4 + 8 perc
|
Tésztahőmérséklet
|
23 - 24 C
|
Pihentetési idő
|
+ 5 °C-on 24 órán át
|
Feladási tömeg
|
0,25 kg
|
Sütési hőmérséklet
|
400°C
|
Sütési idő
|
2 - 3 perc
|
Feldolgozás:
A tészta összetevőit összedolgozzuk, az étolajat az utolsó 2 percben adjuk hozzá. Az így kapott tésztát
éretlenül 0,25 kg-ra feladjuk, felgömbölyítjük és leolajozott tálcán +5 °C-on 24 órát pihentetjük.
| | | |