A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS PIZZALISZT

IREKS PIZZALISZT

Pizza, sőt kenyérlángos, focciaccia és calzone készítésére.

Az IREKS PIZZALISZTTEL készült tészta:
• gond nélkül nyújtható
• kiválóan keleszthető
• nem ragad.

... és az eredmény:

  • Változatos szortiment.
  • Ízletes, trendi, teljes kiőrlésű változatban is!
  • Jó szállíthatóság.
  • Jó frissesség.

Alap pizza tészta recept:

IREKS PIZZALISZT 10,00 kg
Étolaj 0,50 kg
0,20 kg
Sütőélesztő 0,05 kg
Víz 5,50 l
Összesen 16,25 kg

Technológia:

Dagasztási idő 4 + 8 perc
Tésztahőmérséklet 23 - 24 C
Pihentetési idő + 5 °C-on 24 órán át
Feladási tömeg 0,25 kg
Sütési hőmérséklet 400°C
Sütési idő 2 - 3 perc

Feldolgozás:

A tészta összetevőit összedolgozzuk, az étolajat az utolsó 2 percben adjuk hozzá. Az így kapott tésztát éretlenül 0,25 kg-ra feladjuk, felgömbölyítjük és leolajozott tálcán +5 °C-on 24 órát pihentetjük.

Bemutatósütésért, információért forduljon bizalommal szakácsmesterünkhöz!