A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban
Magyarul> TERMÉKEK> Lékötő és ízesítő anyagok

Lékötő és ízesítő anyagok

STAMAG PIZZA FOND (Pizza szósz alappor)

Gazdagon fűszerezett, süthető, fagyasztható pizzaszósz alappor. Pizzák, csigák, kiflik, töltelékek ízesítéséhez ajánljuk.
Adagolás: 0,25 kg PIZZA FOND + 1 liter vízhez  |  1 kg PE-tasak   |  12,5 kg papírzsák

BECHAMEL ALAPPOR

Klasszikus alappor sütőipari termékek sós töltelékeinek ízesítésére, megkötésére.
Adagolás: 0,4 kg BECHAMEL + 1 liter víz  |  5 kg PE-tasak   |  12,5 kg papírzsák

STAMAG LÉKÖTŐ - N

Ízesítés nélkül lékötő, gyümölcslevek, lédús gyümölcsök és befőttek levének megkötésére.
Adagolás: 0,1 – 0,2 kg STAMAG LÉKÖTŐ-N + 0,3 kg porcukor + 1 kg gyümölcs + 1 l gyümölcslé/víz  |  5 kg papírzsák   |  12,5 kg papírzsák

IREKS TÚRÓSTABILIZÁTOR

Túró ízesítő- és kötőanyag. Megköti a túró savóját, így gazdaságosabb lesz a töltelék előállítása, miközben a túrós tölteléknek kellemes vaníliás-citromos ízt kölcsönöz.
Adagolás: 0,30 kg IREKS TÚRÓSTABILIZÁTOR 1 kg túróhoz  |  5 kg PE-tasak   |  25 kg papírzsák