A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban
Magyarul> TERMÉKEK> Felületkezelő- és fényesítőanyagok

Felületkezelő- és fényesítőanyagok

FŰSZERKEVERÉK

Kenyerek és péksütemények ízesítésére.
Adagolás: 0,3 - 0,8 %  |  1 kg papírzsák

IREKS TOP BORSOS

Feketeborsos felületi ízesítő paszta: finom pikáns ízt ad és szép márványos felületet eredményez.
Adagolás: Igény szerint. Felhasználás előtt felkeverendő.  |  3 kg vödör

IREKS TOP CHILLI

Chillis felületi ízesítő paszta: finom pikáns ízt ad és szép márványos felületet eredményez.
Adagolás: Igény szerint. Felhasználás előtt felkeverendő.  |  3 kg vödör

JULIA TOPPING

Fűszeres felületi keverék sütőipari termékek ízesítésére, díszítésére fűszernövényekkel. Ezt javasoljuk hozzá: ROMEO keverék mediterrán jellegű kenyerekhez.
Adagolás: Igény szerint. Felhasználás előtt felkeverendő.  |  5 kg PE-tasak

PIKANTO TOPPING

Különféle sütőipari termékek felületi ízesítésére használható. A pikáns fűszereknek köszönhetően, mint a kömény, bors, chilli, fokhagyma, kellemes ízhatást kölcsönöznek a terméknek.
Adagolás: Recept szerint  |  10 kg papírzsák

STAMAG FELÜLETI MAGKEVERÉK (Sötét)

Négyféle I. osztályú magvat tartalmazó felületi díszítésre alkalmas keverék.
Adagolás: Recept szerint  |  10 kg papírzsák

STAMAG KALÁCSFÉNY (STREICHGLANZ)

Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C)  |  1 kg PE-tasak   |  12,5 kg papírzsák