A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

33 DREIDOPPEL termékek:
Cukrászpaszták

39 bejegyzés
Oldal [1 - 4]
Tovább az oldalra

ÁFONYA

Áfonyás cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

ANANÁSZ

Ananász cukrászpaszta az egyik legfinomabb trópusi gyümölcs ízével cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 30 - 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

BANÁN

Népszerű banán cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

BODZAVIRÁG

14 % bodzavirágkészítményt tartalmazó, frissen-édesen gyümölcsös jellegű cukrászpaszta.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

BURGUNDI PUNCS

Cukrászpaszta a Burgundi puncs népszerű ízével és csodás illatával.
Adagolás: 20 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

PIRÍTOTT MANDULA

Kifinomult és stílusos: mandula cukrászpaszta jellegzetes ízzel és illattal cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

CREME NAPOLEON

Lágy és édes konyak jellegű sütésálló cukrászpaszta.
Adagolás: 20 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

BODZA

A bodza lédús gyümölcséből készült sötéten fénylő színű cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

BORSMENTA

Fissítő, aromás-mentolos, kellemes illatú cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 20 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

DIÓ

Erőteljes dió íz és illatot biztosító cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 20 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz
39 bejegyzés
Oldal [1 - 4]
Tovább az oldalra