A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Cukrászati anyagaink

16 bejegyzés
Oldal [2 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra

MELLA WHIP-habosítható, édesített növényi habalap

Növényi habalap, kiválóan alkalmas tejszínhab helyettesítésére, torták, cukrászsütemények, felületi díszítésére.
Adagolás: Recept szerint  |  1 l Tetra-Pack   |  720 l / raklapos kiszerelés

BÉCSI BEVONÓK

Sötét csokoládé színű, színtartó, magas fényű termék. Felhasználása egyszerű: a bevonómasszát vízfürdőn felolvasztjuk, igény szerint 0-20 %-ig növényi zsírral vagy étolajjal higítjuk.
Adagolás: Recept szerint  |  5 kg papírzsák

BIENETTA

Alappor florentin és grillázsos termékek készítéséhez.
Adagolás: 1 kg BIENETTA + 1 kg olajosmag  |  0,6 kg PE-tasak

INVERTCUKORSZIRUP

Magas cukor tartalmú termékek puhítására. Kellemes ízt, hosszú eltarthatóságot biztosít a terméknek.
Adagolás: A receptúrában szereplő cukor 10 %-át helyettesíthetjük a sziruppal.  |  7 kg papírzsák

EIBUMIN

Alkalmazása lehetővé teszi a tojásfehérje kiváltását, segítségével nagy biztonsággal állítható elő minden eredetileg tojásfehérjéből készült hab pl.: habkarika.
Adagolás: 130 g Eibumin + 1 liter víz + 800 g cukor  |  5 kg papírzsák

QIMIQ CREAM BASE

Tejszínes élelmiszerkészítmény 15,5 % zsírtartalommal levesek, mártások, szószok készítésére. Gyors és egyszerű felhasználás, krémes, homogén konzisztencia azonnal. Gluténmentes.
Adagolás: Recept szerint  |  1 l Tetra-Pack
16 bejegyzés
Oldal [2 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra