A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS eCampus [DAYS]> Zab – különleges. sokoldalú.

IREKS eCampus [DAYS]: Online-szeminárium
„Zab – különleges. sokoldalú.“

A zab egy régi hagyományokkal bíró alapanyag, ami manapság újra egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Akár zabkása, zabital vagy müzliszelet, a zab egy igazi trendi hozzávaló és nem hiányozhat a pékségek kínálatából sem. A „Zab – különleges. sokoldalú.” c. webináriumunk keretében közelebbről is megismerjük ezt az alapanyagot. Szakértő kollégáink Alexander Veit és Philipp Vieracker elmesélik, mi az, ami ezt az alapanyagot különlegessé teszi és mutatnak számos recept – és termékötletet is!

Inspiráció Önnek – ismerje meg a trendi zab alapanyag változatos felhasználhatóságát!

A tartalomból:

  • Zab – Történet és trendek
  • Alapanyagismeret, zabpehelyminőségek
  • IREKS OAT BREAD felhasználásával készült pékáruk
  • Táplálkozástani vonatkozás
  • Élő termékbemutató

Kövesse élőben...

Alexander Veit    
IREKS Baking Academy

Technical Consultant Key Accounts International & Betriebswirt (VWA)

Philipp Vieracker
IREKS Baking Ingredients Marketing Germany

Master Baker & Product Manager

 

Save the date...

Dátum (német nyelvű):
2021. október 18. – 15:00 óra
2021. október 25. – 10:00 óra

Dátum (angol nyelvű):
2021. október 18. – 10:00 óra
2021. október 25. – 15:00 óra

Időtartam:    30 perc
(+ a végén Kérdések/Válaszok)

Részvételi díj: ingyenes

 

Az Ön kapcsolattartója:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com