A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS eCampus [DAYS]> Tönköly – A gabona trend közelből

IREKS eCampus [DAYS]: Online-szeminárium
„Tönköly – A gabona trend közelből“

Melyik az a gabonafajta, aminek a története közel 8.000 évre nyúlik vissza, manapság reneszánszát éli, a búza alternatívája lehet és jól emészthető? A tönköly, úgy bizony! A „Tönköly – A gabona trend közelből“ c. webináriumunkon megismerheti ennek az ősi gabonának a termesztését, azt, hogy mire kell ügyelni a feldolgozásnál, továbbá hogyan biztosíthatjuk a tönkölyös pékáruk állandó minőségét. Szakértő kollégáink, Mathias Weigel és Dr. Thomas Kunte gyakorlati tippeket is adnak, amit a tönkölyliszttel való munka, tésztafeldolgozás, sütés során hasznosíthatnak.

Kísérje végig velünk a tönkölygabona útját a termőföldtől a kemencéig és gazdagítsa kínálatát magas hozzáadott értékű, diós-aromás ízvilágú tönkölyös termékekkel, melyben összekapcsolódik a hagyomány és a modern sütőipar.

A tartalomból:

  • A tönköly, mint alapanyag
  • Búza vs. tönköly: különbségek és sajátosságok
  • A tönkölygabona termesztése és feldolgozása
  • A tönkölyös pékáruk minőségi követelményei
  • Sütéstechnikai tippek
  • Élő termékprezentáció

Kövesse élőben...

Mathias Weigel
IREKS Baking Academy

Technical Consultant Key Accounts International & Brotsommelier

Dr. Thomas Kunte
IREKS IQ Centre

Diplom-Chemiker

 

Save the date...

Dátum (német nyelvű):
2021. október 21. – 15:00 óra
2021. október 28. – 10:00 óra

Dátum (angol nyelvű):
2021. október 21. – 10:00 óra
2021. október 28. – 15:00 óra

Időtartam:    30 perc
(+ a végén Kérdések/Válaszok)

Részvételi díj: ingyenes

 

Az Ön kapcsolattartója:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com