A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS eCampus [DAYS]> Túróval készült tészták – modern és pillekönnyű élvezet

IREKS eCampus [DAYS]: Online-szeminárium
„Túróval készült tészták – modern és pillekönnyű élvezet“

Minél feltűnőbb, annál jobb: a különleges donuts fánkok kedveltebbek, mint valaha! Létezik vajon alternatívájuk ezeknek a trendi pékáruknak? Naná! Szakembereink Janek Minx és Madlin Richter hoznak Önöknek receptötleteket: kis túrós golyócskák, látványos és sokrétű dekorációkkal – garantáltan ellenállhatatlan! Bemutatják, hogy milyen felhasználói előnyökkel jár a túróval készült tésztákkal való munka, hogyan befolyásolja a minőséget és a termék jellegét és hogyan vihetünk új, modern színt a klasszikus kínálatba.

Puha és pillekönnyű élvezet: az egyszerű és racionális előállítású termékektől az igazi különlegességekig.

A tartalomból:

  • Élesztős és túróval készült tészták – jellemzők, különbségek
  • A IREKS SOFT DÉLICE felhasználói előnyei és feldolgozási tudnivalók
  • Boltban készre sütés lehetőségei
  • A termékkel szembeni elvárások
  • Inspirációs ötletek élő termékprezentációval

Kövesse élőben...

Janek Minx
IREKS Baking Academy

Head of Confectionery Bakery

Madlin Richter
IREKS Baking Academy

Confectionery Bakery

 

Save the date...

Dátum (német nyelvű):
2021. október 20. – 15:00 óra
2021. október 27. – 10:00 óra

Dátum (angol nyelvű):
2021. október 20. – 10:00 óra
2021. október 27. – 15:00 óra

Időtartam:    30 perc
(+ a végén Kérdések/Válaszok)

Részvételi díj: ingyenes

 

Az Ön kapcsolattartója:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com