A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS eCampus [DAYS]> Maláta a sütőiparban – autentikus és kézműves

IREKS eCampus [DAYS]: Online-szeminárium:
„Maláta a sütőiparban – autentikus és kézműves“

A kézműves kenyérsütés manapság nagyon felkapott. De mi rejlik pontosan a trend mögött és milyen szerepet kaphatnak a maláták? Erről fognak mesélni nekünk az IREKS pékmesterek, Mathias Weigel és Jan Ronniger a „Maláta a sütőiparban – autentikus és kézműves“ című webináriumon. A résztvevők megtudhatják, hogyan javíthatja különböző malátafajtákkal a pékáru minőséget, milyen hatással vannak az ízekre és inspirációként láthatnak egy termékprezentációt is – autentikus és kézműves péktermékekkel!

Maláták használata különleges karaktert kölcsönöz a pékáruknak, így Ön egyedi szortimentet kínálhat vásárlóinak! Ez a kézműves kenyérsütés páratlan íze!

A tartalomból:

  • Bevezetés: Mi a maláta?
  • Malátáink sokszínűsége és maláta előállítási eljárások
  • A minőség javítása aroma & ízmalátákkal
  • Trend: „Kézműves kenyérsütés“
  • Recept- és termékötletek IREKS ARTISAN MALT felhasználásával

Kövesse élőben...

Mathias Weigel
IREKS Baking Academy

Technical Consultant Key Accounts International & Bread Sommelier

Jan Ronniger
IREKS Baking Academy

Technical Consultant Key Accounts & M.Sc. Food Science and Technology

 

Save the date...

Dátum (német nyelvű):
2021. október 19. – 15:00 óra
2021. október 26. – 10:00 óra

Dátum (angol nyelvű):
2021. október 19. – 10:00 óra
2021. október 26. – 15:00 óra

Időtartam:    30 perc
(+ a végén Kérdések/Válaszok)

Részvételi díj: ingyenes

 

Az Ön kapcsolattartója:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com