A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS eCampus [DAYS]> Les Petits de Madlin – rafinált párosítás

IREKS eCampus [DAYS]: Online-szeminárium
„Les Petits de Madlin – rafinált Madlin“

Hogyan lehetséges kevert tésztából olyan édes kis finomságokat kreálni, amik mágnesként vonzzák a tekintetet? Az IREKS eCampus [DAYS] keretein belül cukrász szakembereink, Janek Minx és Madlin Richter bemutatják új koncepciónkat, ez a „Les Petits de Madlin“ és elmesélik, mi módon tudunk különböző textúrákkal, töltelékekkel, dekorokkal nemcsak látványos, de nagyon is ízletes süteményeket készíteni. Kreatív receptötleteket és tippeket is kapnak a résztvevők – az egyszerűtől az elegáns megvalósításig egyaránt.

Engedje szabadjára kreativitását és lepje meg vásárlóit ezekkel a különleges elegáns kis süteményekkel.

A tartalomból:

  • Receptek
  • Különböző textúrák összehangolása
  • Dekorációs ötletek
  • Variációk széles tárháza: az egyszerűtől a sokrétűig
  • Élő termékprezentáció

Kövesse élőben...

Janek Minx
IREKS Baking Academy

Head of Confectionery Bakery

Madlin Richter
IREKS Baking Acadamy

Confectionery Bakery

 

Save the date...

Dátum (német nyelvű):
2021. október 18. – 14:00 óra
2021. október 25. – 9:00 óra

Dátum (angol nyelvű):
2021. október 18. – 9:00 óra
2021. október 25. – 14:00 óra

Időtartam:    30 perc
(+ a végén Kérdések/Válaszok)

Részvételi díj: ingyenes

 

Vaš kontakt:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com