A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS eCampus [DAYS]> IREKS eCampus [DAYS]: Termékújdonságok & új koncepciók

IREKS eCampus [DAYS]: Termékújdonságok & új koncepciók

A kompetencia akár megízlelhető! Webináriumainkon az IREKS eCampus [DAYS] keretében szakértő kollégáink nemcsak a maláta, zab alapanyagok, illetve túróval dúsított tészta témákba nyújtanak betekintést, hanem négy új terméket és koncepciót is bemutatnak: újdonságra ugyanis mindig szükség van.

 

 

IREKS ARTISAN MALT

A jellegzetesen kézműves karakterű pékáru manapság nagyon felkapott és menő. Az új aromás maláta cuvée – saját malátázónkból származó értékes maláták és méz kompozíciója – segítségével gyönyörű színű és egyedülállóan édeskés aromájú péktermékeket süthet. A változatos felhasználás és az előtészták rugalmas használata révén egyedi pékáruk: kenyerek, aprótermékek és édes péktermékek készíthetők belőle.

IREKS SOFT DÉLICE

Évszaktól függetlenül változatos pékáruk előállítását teszik lehetővé a túróval dúsított tészták. Az IREKS SOFT DÉLICE egy sokoldalúan felhasználható alapanyag, biztonságos alkalmazhatóságának köszönhetően a legkülönfélébb receptek összetevője: az egyszerű és gazdaságos pékáruktól a különlegességnek számító finomságokig. Így éled újjá a klasszikus, megőrizve a már bevált tulajdonságokat.

 

 

 

 

Les Petits de Madlin

Éclair és Madeleine – nem sok közös van bennük, azon kívül, hogy mindkettő francia elnevezésű édes finomság. Pontosan ez a kihívás inspirálta cukrász kolléganőnket, Madlin-t, akiről végül a koncepció a nevét kapta. Azt gondolta ki, hogy ezt a két különböző süteménytípust valamilyen módon párosítja. Így született meg hát a rafinált kis édesség neve – „Les Petits de Madlin“.

IREKS OAT BREAD

A zab egy régi hagyományokkal bíró alapanyag, ami manapság újra egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Akár zabkása, zabital vagy müzliszelet, a zab egy igazi trendi hozzávaló és nem hiányozhat a pékségek kínálatából sem. A fiatal, trendkövető fogyasztók mellett az IREKS OAT BREAD az egész család számára érdekes lehet. A gondosan válogatott, értékes összetevők, a saját gyártásunkból származó zabkovász és zabmaláta egyedülálló ízt kölcsönöznek a zabos pékáruknak.

 

Termékújdonságainkkal és felhasználásukkal kapcsolatos további információkat megtudhat a prospektusból és természetesen webináriumainkon az IREKS eCampus [DAYS] keretében. Kattintson a jelentkezéshez!