A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS az iba 2018 kiállításon

IREKS az iba 2018 kiállításon

A sütés szenvedélye és szeretete – ez az, amivel a müncheni iba-ra látogatók az IREKS standon a B4 pavilonban élőben találkozhatnak 2018. szeptember 15 és 20. között.

A sütőipar régi és nagy hagyományokkal rendelkezik. Szenvedély, kézügyesség, minőségtudatosság és elkötelezettség - fontos értékek egykor és napjainkban is, mind szükséges az igazán jó kenyér elkészítéséhez. Ha valaki szereti ugyanis azt, amit csinál, akkor sikerülni is fog - így volt ez régen és így van ez ma is.

A sikeres munkához azonban kell, hogy nyitottak legyünk az újra, utat engedjünk a kreativitásunknak és inspirálódjunk a legújabb trendekből. Szenvedélyesen és szeretettel ügyelve a részletekre hoz létre az IREKS termékeket és recepteket, melyek erősítik a sütőüzemek kézműves egyediségét és versenyképes választékot biztosítanak a vásárlók számára.

Hagyomány és innováció újszerű ötvözete jellemzi majd az IREKS vásári jelenlétét az iba-n, a B4 pavilon 330 sz. standján.

Három akciós szigeten lesz alkalma a látogatóknak a standon szakmailag töltekezni, láthatják az IREKS szakembereit munka közben és meggyőződhetnek az általunk képviselt magas termékminőségről. Olyan témák állnak a fókuszban, mint a vonzó snack-kínálat előállítása, különleges gabonafajták feldolgozása és édesen csábító desszertek prezentációja - számos új impulzust adva egy egyedi termékportfólió létrehozásához.

Bár mindhárom akciós sziget különböző területet inspirál, egy biztosan közös bennük: megmutatják, mit jelent az IREKS-nél a hivatás - a sütés határtalan szenvedélyét és szeretetét!