A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> IREKS - Aktuális korona vírus információk

Együtt erősek vagyunk!

A koronavírus világméretű terjedése mindannyiunkat nagy kihívások elé állít. Az élelmiszer feldolgozó vállalkozások rendszerszintű jelentőséggel bírnak és kiemelkedő szerepük van a lakosság élelmiszer ellátásában. Ebből adódóan felelősséggel tartozunk mind vevőink mind pedig saját magunk felé, hogy ezt az üzletmenetet a lehető legjobban fenntartsuk. Ennek teljesítése során kollégáink, vásárlóink és üzleti partnereink egészsége és biztonsága a legfőbb prioritás.

Az IREKS pontosan követi a SARS-CoV-2 koronavírussal kapcsolatos fejleményeket. A speciálisan e célból felállított koordinációs csoport napi szinten intenzíven foglalkozik a legújabb eseményekkel és sokrétű megelőző intézkedést eszközölt a további terjedés megakadályozására.

Az IREKS - csoport, egybehangzóan a partneri viszonyról alkotott filozófiájával, a kialakult nehéz helyzetben is hangsúlyozottan törekszik arra, hogy a felhasználókat támogatva, azok az üzleti tevékenységüket a lakosság ellátásának érdekében fenntarthassák.

A korlátozások feloldásának köszönhetően, újra személyesen is számíthatnak szaktanácsadóink teljes körű szolgáltatásaira a telefonos és elektronikus kapcsolattartás mellett, természetesen az érintkezés szabályait betartva biztonságosan, szem előtt tartva a saját és felhasználóink biztonságát is.

A szolidaritás, ami most ezekben napokban érezhető, erőt ad, hogy továbbra is összetartsunk, a legjobbat cselekedjük és segít, hogy ezen a kivételes helyzeten a lehető legjobban úrrá legyünk. Együtt vagyunk erősek – ahogy tegnap, ma és holnap is.