A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop aromapaszták

12 bejegyzés
Oldal [1 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra

BÉCSI MANDULA

Mandula ízű cukrászati aromapaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter fagylaltalap (max.: 80 g)  |  5 kg vödör

CHERRY COKE

Aromapaszta fagylaltokhoz és krémekhez a meggy és kóla ízével.
Adagolás: 100 g : 1 liter fagylaltalap (max.: 115 g)  |  5 kg vödör

COOKIES

Kekszdarabokat tartalmazó aromapaszta.
Adagolás: 50 g : 1 liter  |  5 kg vödör

ERDEI GYÜMÖLCS

Aromapaszta erdei gyümölcs fagylalt készítéséhez. Eper, málna, fekete áfonya, földi szeder, bodza és fekete ribizli ízkombinációja.
Adagolás: 60 - 100 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

FEKETEERDŐ

Cukrászati aromapaszta Feketeerdő fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter (max.: 67 g)  |  5 kg vödör

FÖLDIMOGYORÓ

Mogyoró paszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: 60 - 80 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

GUMI MACI

Különleges cukrászati aromapaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter  |  5 kg vödör

MARCIPÁN

Marcipán ízű cukrászati aromapaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: 60 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

MARULA

Az afrikai marulafa gyümölcséből készített paszta krémes, egzotikus különleges fagylalt készítéséhez. Cookies-sal, karamellel keverve is kiváló. Színe erőteljes sárgás - narancsos.
Adagolás: 100 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

MOGYORÓS - NUGÁTOS

Cukrászati paszta mogyoró fagylaltokhoz, krémekhez. Mogyorós-nutellás jelleg.
Adagolás: 60 - 70 g : 1 liter  |  5 kg vödör
12 bejegyzés
Oldal [1 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra