A természetből a legjobbat
Receptötletek - változatosak,
időtakarékosak, finomak
Magyarul> RECEPTEK> Alapanyaginfó a Hónap receptjeihez

Alapanyaginfó a HÓNAP RECEPTJEIHEZ

Az IREKS alapanyagok legfontosabb tulajdonságai:

A fogyasztóknak szükségük van az újdonságokra, ehhez nyújt segítséget az IREKS kínálata. Használja ki Ön is a termékeink nyújtotta előnyöket és profitáljon egyre bővülő receptötleteinkből!

  1. Változatos, sokoldalú felhasználás.
  2. Kiemelkedő minőség.
  3. Megkönnyítik a munkafolyamatokat
  4. Idő- és költséghatékonyak.
  5. Használatuk egy sokszínű kínálat professzionális előállítását teszi lehetővé!

Kattintson a Hónap receptjeiért!


Ajánlatunk a Hónap receptjeihez:

Dreidoppel Cukrászpaszták

  • Sokrétű az alkalmazásuk:
    csokoládékrémek, pralinék, fondant, bonbonok, fagylaltok, tejes shake-ek, tejszínhabok, kevert tészták, töltelékek, krémek, vajas krémek, mousse-ok, joghurt -és túrókrémek, levesek, szószok ízesítésére

  • Állandó és intenzív színt és ízt biztosítanak
  • Krémekben, habokban, folyadékban, masszákban jól eloszlathatók
  • változatossá teszik az ételeket

Cukrászpasztáink között klasszikus és egyedi ízvilágok egyaránt megtalálhatóak:

Gyümölcsös:

Banán, Bécsi Mandula, Bodza, Dió, Eper, Málna, Sárgabarack, Homoktövis, Körte, Füge, Gránátalma, Lime, Bodzavirág, Borsmenta, Kókusz, Kökény, Narancs, Pisztácia, Őszibarack-Maracuja

Kávés:

Espresso, Tiramisu, Latte Macchiato

Alkoholos:

Feketeerdő, Ír krémlikőr, Prosecco

Vaníliás:

Vanília Moroni, Pastarom Vanília

Csokis:

Trüffel Praliné

Karamellás:

Karamellás

További cukrászanyagaink itt.

Dreidoppel termékeinkért kattintson ide!

Vissza a Hónap receptjeihez!