A természetből a legjobbat
Újdonságok az IREKS-től:
Világszerte naprakészen
Magyarul> ÚJDONSÁGOK> 10. IREKS HÁZIVÁSÁR

Ez lesz a 10. házivásárunk...

A hagyományosan az iskolakezdésre időzített Házivásárt immár 10. éve rendezzük meg és mutatjuk be kiállító partnereinkkel együtt a piaci újdonságokat, friss tendenciákat és szólítjuk meg az ágazatot foglalkoztató témákat.

Megnevezés: 10. IREKS HÁZIVÁSÁR
Időpontja: 2022. augusztus 30., kedd - szeptember 8., csütörtök (8 munkanap)
Helyszín: IREKS VEVŐKÖZPONT + Rendezvénysátor
2900 Komárom, Báthory u. 32.
Regisztráció &
Információ:
Kérje meghívóját vagy információt szaktanácsadójától vagy e-mailen: marketing@ireks.hu

 

Nézzük először is az újdonságokat...

MONDO LIEVITO MADRE:
Az IREKS újdonságának sütéssel egybekötött bemutatója. A Lievito Madre egy hagyományos olasz jellegű anyakovász, melyet kézműves kenyerek, péksütemények, pizza és kelt pékáruk előállításához használhatunk.
Az IREKS német pékmestereinek segítségével bevezetjük Önöket a Lievito Madre különleges világába, előnyeibe!

CSOKOLÁDÉ:
Tovább bővítjük cukrászati kínálatunkat! Szakértelem a csokoládéhoz a gyártástól az alkalmazásig – ezt kínálják a Lubeca és az IREKS szakértői!

Többet most nem árulhatunk el, de ígérjük, a Házivásárban számos további újdonsággal fognak találkozni: többek között bemutatjuk új termékeinket és receptötleteinket egészségtudatos, gluténmentes, sütőszer vonalunkban is.

Szót ejtünk aktualitásokról, gazdasági helyzetről, előírásokról is ...

A rendezvény programját a sütőipari vállalkozás működtetésével kapcsolatos aktuális témákról szóló szakmai előadásokkal egészítjük ki úgymint árképzés, eredményesség, minőség, árak érvényesítése, munkaerő kérdése és megvitatjuk a lehetséges megoldásokat, technikákat, forrásokat, optimális és jövedelmező termékszerkezetet.

Termékötleteket adunk iskolakezdésre, őszre ...

A hagyományostól a mentesig, benne többek között tönkölyös, gluténmentes, E-szám mentes, egészségtudatos termékek alapanyagai, sütemények, snack ötletek. Termékkoncepcióinkat marketinggel támogatjuk, számos receptajánlatunk van.

Termékbemutatók és idén workshop-ok is lesznek:

Az egyik legjobban várt program: sütés Lievito Madre-val... Termékbemutató hagyományos olasz jellegű anyakovásszal. Kétségkívül már-már művészet, életfilozófia és szenvedély.
Tartunk egy látványos dekorkenyér workshop-t: megismerjük az eszközöket, technikákat, tippeket, trükköket.
Mutatunk érdekes sütemény formavilágokat, díszítést, benne változatosan felhasználható DREIDOPPEL alapanyagainkkal. Elutazunk a street food világába: népszerű és felkapott ételek lesznek a terítéken.

A szezont iskolakezdési akcióval támogatjuk!

Ne hagyja ki iskolakezdési akciónkat és kedvezményes ajánlatainkat! Csak limitált ideig: az akció a rendezvény ideje alatt és a regisztrált látogatók számára lesz elérhető!

Partnereinket, felhasználóinkat természetesen vendégül látjuk!

Szeretnénk meghívni egy kávéra süteményeink kíséretében, válasszon egy pikáns street food fogást közvetlenül a standról, fogyasszon nálunk egy kiadós ebédet frissen sült kenyereinkkel vagy akár egy hideg sört délután!

Célunk, hogy egy inspiráló és élvezetes napot töltsön el nálunk mindenki Komáromban, gazdagodva megoldásokkal, ötletekkel, tervekkel, pozitív gondolatokkal!
Találkozzunk a 10. IREKS HÁZIVÁSÁRBAN!